ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΠΡΟΦΙΛ ΧΑΡΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΧΑΡΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Λεωφ. Δημοκρατίας 30, Τ.Κ. 187 56 Πειραιάς, Τηλ.: 210 4631 077

Σας καλοσωρίζουμε καθημερινά με το πιο γλυκό μας χαμόγελο γιατί οι γεύσεις μας, δημιουργούνται με αγάπη και χαρά! Το μεράκι μας για τη ποιότητα που ξεχωρίζει συνοδεύει τη φήμη μας.

Βασικές αξίες μας αποτελούν:

  • Η αγάπη μας για τα αγνά υλικά
  • Η προσοχή στη λεπτομέρεια
  • Η έμφαση στη ξεχωριστή ποιότητα

H δυνατή ομάδα του “Χαρά Γεύσεις” φροντίζει τα αρτοποιήματα καθώς και οι αλμυρές και γλυκές γεύσεις να είναι μέρος της καθημερινής σας απόλαυσης!

Στο αρτοποιείο

Οι συνταγές μας έχουν ρίζες τους στη παράδοση με παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς και πρώτες ύλες από το χωριό.  Οι αρτοποιοί μας, ο Κος Παναγιώτης και ο κος Τάσος με φροντίδα και υψηλή γνώση στην αρτοποιοία παρασκευάζουν ψωμί με προζύμι που ταξιδεύει τη γεύση μας στην ελληνική ύπαιθρο. Ο Κος Γιώργος φροντίζει καθημερινά για τις μοναδικές χειροποίητες σφολιάτες με φρέσκο βούτυρο καθώς και τις χωριάτικες πίτες. Ενώ ο καφές μας με ιταλικό χαρμάνι είναι ότι καλύτερο μπορεί για να γευθεί κανείς στα τραπεζάκια του καταστήματος ή να πάρει μαζί του ως take away μαζί με κριστίνια, παραδοσιακά κουλουράκια, υγιεινές μπάρες κ.α.

Στο Ζαχαροπλαστείο

Χειροποίητα γλυκά ημέρας και μοναδικές τούρτες ζαχαρόπαστας σε σχέδια που ξαφνιάζουν ευχάριστα με ότι παραστάσεις επιθυμείτε. Σιροπιαστά γλυκά και φρεσκότατες πάστες. Λαχταριστά cupcakes & popcakes. Δημουργούμε κατόπιν παραγγελίας γλυκές εμπειρίες χαράς για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, εταιρικές εκδηλώσεις και catering.

To πρώτο θεματικό αρτοζαχαροπλαστείο στην Αττική!

Δε σταματάμε να σας εκπλήσσουμε οπτικά, γευστικά αλλά και εποχικά ανάλογα με το θέμα της κάθε γιορτής. Κάθε ιδαίτερη στιγμή του χρόνου όπως Χριστούγεννα, Αγίου Βαλεντίνου, Αποκριές, Πάσχα, Summer Ice Creams, Halloween κ.ο.κ. Tο “Χαρά Γεύσεις” σας παρέχει τις πιο ιδιαίτερες θεματιές γευστικές προτάσεις που συνοδεύουν καθε ξεχωριστή γιορτή.